En fasadmålning i Stockholm

Vit fasadmålning i Stockholm

Det är inte ofta jag ser det men när jag såg en vit fasadmålning Stockholm på villa blev jag förälskad. Det är nämligen så att jag anser att den typen av rena fasadmålning är den vackraste i Stockholm. Jag har aldrig riktigt varit ett fan av de röda fasaderna med vita knutar som är Sveriges signum. Men dessa vita fasader ger ett helt nytt helhets intryck av fastigheten som jag älskar. Och denna målare har verkligen gett färgen vit ett helt nytt ansikte – och det är ett helt otroligt vackert ansikte! Det är en helt ny version av den gamla klassiska äggskalsfärgade färgen vit.

Målare utför fasadmålning i Stockholm

Det finns en målare i Stockholm inom fasadmålning som arbetat med denna vita nyans i många år. Han har sedan han klev in på marknaden varit en av de mest rekommenderade målerifirmorna i branschen. Deras vida namn sträcker sig långt i branschen och är sedan länge förknippat med väl utföra arbeten. Det är en av anledningarna till att företaget har behållit sina återkommande kunder genom åren. Dessa återkommande referenskunder omfattar bland annat större byggfirmor och större bostadsrättsföreningar. De har även en hel del större hotellkedjor och restauranger i bagaget som de kan visa upp om de ombeds göra.

Förmåner inom måleri i huvudstaden

I huvudstaden ser förmånerna väldigt fina ut för medarbetarna som arbetar i branschen. De flesta har väldigt fina arbetstider, goda lönenivåer och förmåner i form av till exempel tjänstebil. Sen finns det även de som till och med som har tjänstelägenhet vilket är en helt otrolig förmån. Men det är självklart väldigt unikt för branschen och kanske inte någonting som varje medarbetare får. Det finns många anledningar som du förstår att söka dig mot måleribranschen. Mitt råd är att söka dig dit innan branschen blir överfylld.

Jag rekommenderar dig även att kontakta målerifirman om du är intresserad av kostnadsfri offert innan de fyller upp sina orderböcker för året!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *